Пращай, ще ти върнат парите за пратката...просто запази документ колко си платил...не се притеснявай!
Известие
Collapse
No announcement yet.
комплект носачи за 156
Collapse
X
-
Здравейте колеги, ще пиша тук, че да не отварям нова тема. Днес си правих оглед на ходовата част и видях, че "Преден, горен, ляв носач" ми е заминал. Като хвана "гумата" и леко се клати със носача, заради него разбира се. Та интересува ме, може ли да му се сменят на тоя носач само тампоните в него или трябва целият да се сменя? И да ми кажете като цена колко ще струва и ремонта долу/горе ... Не съм много в час, понеже за първи път се сблъсквам с ходовата част на Алфа Ромео и за това реших първо да се допитам, а след това да действам. Какво точно бихте ме посъветвали. Благодаря виLast edited by grenlould; d.m.y г., 21:08.
Comment
-
Колега, можеш да смениш тампона ако не е заминал шарнира , следва самяна на целия носач или рециклиране на шарнира ако се налага.Някой със скорошни мнения за АТЕС ???
Alfa Romeo 159 2.4 JTDM no DPF , no EGR , REMAP 200 +++
Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 +++
Аlfa Romeo 156 2.0 TC -EX
Alfa Romeo 156 2.0 TC - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от shadows Покажи съобщениее казвайте , ма вече не се коментира тая тема ..
Скърцат малко като е студено, или сутрин рано, ама после се оправят. Мисля да ги търкалям още 3-4 хил. и да отида профилактично да видя в какво състояние са.
За момента съм повече от доволен... имайки предвид парите които съм дал и пробега който съм минал!
Следващите пак ще са такива
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеБрей че сте бързи бре, естествено е колегата с носачите пише небивалициеле па за горните носачи. Въпросните носачи имат друга болка, ноооо.. за това друг път, за 300лв. толкова.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
30 к. километра по няма и стотинка на километърПък ако ще и Монголски да са , не ми пука слагам другия месец и ще пиша в темата
Alfa Romeo 159 2.4 JTDM no DPF , no EGR , REMAP 200 +++
Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 +++
Аlfa Romeo 156 2.0 TC -EX
Alfa Romeo 156 2.0 TC - EX
Comment
-
Момчета,актуални ли са телефоните за връзка с човека предлагащ носачите(комплектите).Все пак е писано за адреса още преди 2 години.
Мой приятел иска да си поръчва и ми се ще да го ориентирам малко.Гледам линковете към сайтовете не работят(ясно защо).Та ако някой може да ми даде инфо. и да помогнем на момчето,ще съм много благодарен.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеМомчета,актуални ли са телефоните за връзка с човека предлагащ носачите(комплектите).Все пак е писано за адреса още преди 2 години.
Мой приятел иска да си поръчва и ми се ще да го ориентирам малко.Гледам линковете към сайтовете не работят(ясно защо).Та ако някой може да ми даде инфо. и да помогнем на момчето,ще съм много благодарен.Last edited by thecleaner; d.m.y г., 16:01.ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от clever Покажи съобщениеКакви са новините към днешна дата? Как са носачите?На месец навъртам по 1200-1500 км предимно извънградско, по път с доста разнообразно качество. Опитвам се да заобикалям дупките понеже познавам пътя добре... и така.
Следя тази тема доста отдавна, момчета чест ви прави, отношението към клиентите и заинтересоваността към продуктите които продавате!
Comment
-
Comment